Van kastenwand naar boekenkast

Een keuken met een kastenwand die op de eerste verdieping transformeert in een boekenkast. Dat is toch de droom van elke boekenwurm?

Samenwerking met Hoope Plevier Architecten

Wij zijn trots dat wij mochten bijdragen aan dit prachtige interieurproject, ontworpen door Hoope Plevier Architecten. De keuken en wandkast, ontworpen door de architect, zijn vakkundig vervaardigd door onze meubelmakers! De schitterende foto’s van het interieur zijn vastgelegd door fotograaf Herman van Heusden en recentelijk gepubliceerd in het tijdschrift Eigen Huis & Interieur (uitgave: 08/2018).

Luxe keukeneiland met soft-closing systeem

De keuken heeft twee lage keukenelementen, waaronder een keukeneiland. De fronten van de keuken zijn gemaakt van watervast MDF en zijdeglans in de kleur wit gespoten. De fronten zijn te openen door middel van een bovenliggende greeplijst. Zowel de laden als de deuren zijn uitgerust met een soft-closing systeem. De keukenbladen, keukenachterwand en zijwang van het keukeneiland zijn gemaakt van Ceasarstone Calacatta Nuvo. Luxe apparatuur en accessoires, zoals een Boretti fornuis, een Kuppersbusch wijnklimaatkast en een Dru Lugo driezijdige gashaard, maken de keuken compleet.

MDF gefineerd eikenhout

De wand/boekenkast is gemaakt van MDF gefineerd eikenhout en is afgewerkt met een blanke matte lak. De fronten van de draaideuren zijn greeploos uitgevoerd en hebben een tip-on systeem. De kast heeft aan de onderzijde een inbouw led-strip. Bovendien is in de kast een afzuigunit verwerkt.

Kortom, deze keuken is perfect voor een naadloze afwerking van jouw interieur. Ben je benieuwd naar meer van onze projecten? Neem dan gerust contact met ons op voor inspiratie en advies op maat!

Andere projecten