Opgeruimd staat netjes!

Dit project omvat verschillende inbouwkasten, een walk-in closet en wastafelmeubels met fronten gemaakt van MDF gefineerd eikenhout, gespoten in kleur. De binnenkasten zijn vervaardigd uit plaatmateriaal met een eiken look. Wat dit project bijzonder maakt, is de toevoeging van verlichting in zowel de kasten als de open vakken.

Eikenhouten look & feel

Het gebruik van een plaatmateriaal met een eiken-look voor de binnenkasten zorgt voor duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud. Bovendien biedt dit materiaal dezelfde esthetiek als echt hout, maar is bestand tegen slijtage en vocht.

Sfeervolle led-verlichting

De toegevoegde verlichting in zowel de kasten als de open vakken creëert een sfeervolle ambiance en maakt het gemakkelijker om spullen te vinden en te organiseren. Dit zorgt voor extra functionaliteit en maakt het interieur nog aantrekkelijker.

Kortom, dit project is een combinatie van stijlvol design, praktisch gebruiksgemak en functionele verlichting. Het resultaat is een moderne en elegante ruimte waarin alle benodigdheden netjes kunnen worden opgeborgen.

Wil jij ook zo’n prachtige ruimte waarin al jouw kleding, schoenen en meer opgeborgen kunnen worden? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op voor inspiratie en persoonlijk advies op maat!

Andere projecten