Klassieke woonboerderij

De keuken is een essentiële ruimte in ons huis waarin we veel tijd doorbrengen. Daarom is het van groot belang dat de keuken niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Fronten van MDF gefineerd eikenhout

Een populaire keuze voor de fronten is het gebruik van MDF gefineerd eikenhout, afgewerkt met enkel gerookte beits. Deze materialen geven de keuken een natuurlijke uitstraling en zorgen voor een warme sfeer.

Moderne en klassieke uitstraling

De front uitvoering kenmerkt zich door een strak randwerk, wat zorgt voor een moderne en klassieke uitstraling. Bovendien zijn de fronten gespoten in een prachtige donkergroene kleur, waardoor de keuken een stijlvolle en trendy uitstraling krijgt.

Duurzame materialen

De binnelades van de keuken zijn gemaakt van 12 mm massief eikenhout, wat stevigheid en duurzaamheid biedt. Het keukenblad bestaat uit Dekton type Arga Stonika en is 40 mm dik. Dit materiaal staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien heeft het blad een prachtige uitstraling die perfect past bij de rest van de keuken.

Met deze combinatie van materialen en designelementen creëer je een moderne, stijlvolle en functionele keuken die perfect past bij jouw smaak en wensen.

Ben je benieuwd naar meer van onze projecten? Neem dan gerust contact met ons op voor inspiratie en advies op maat!

Andere projecten