Elegante wandkast van Europees notenhout

Maak je interieur compleet met een wandkast gemaakt van Europees walnotenhout! Deze prachtige kast is voorzien van open vakken en heeft een elegante zwarte afwerking.

Sfeervolle led-strips

Wat deze kast extra speciaal maakt, zijn de horizontale led-strips die zorgen voor sfeervolle verlichting van je decoratie. De led-strips zijn subtiel weggewerkt in een zwart inbouwprofiel, waardoor ze naadloos opgaan in het geheel.

Moderne uitstraling

De kasten worden gescheiden door een smalle rand en de fronten hebben een strakke, vlakke uitvoering. Dit geeft de wandkast een moderne uitstraling die perfect past bij diverse interieurstijlen.

Een natuurlijke touch van notenhout 

Europees walnotenhout staat bekend om zijn unieke karakter en geeft elke ruimte een warme, klassieke en natuurlijke touch. Met deze wandkast haal je niet alleen functionaliteit in huis, maar ook stijl en sfeer.

Creëer een eyecatcher in je interieur met deze prachtige wandkast gemaakt van Europees notenhout. De combinatie van open vakken, led-verlichting en strak design maakt dit meubelstuk een must-have voor liefhebbers van tijdloze elegantie.

Ben je benieuwd naar meer van onze projecten? Neem dan gerust contact met ons op voor inspiratie en advies op maat!

Andere projecten